The last enemy that shall be destroyed is death.

Lærer sluttet i jobben pga Harry Potter

I England kan man slutte i jobb for alt mulig, viser det seg.

En lærer i England, Sariya Allen, sluttet i jobben fordi en av elevene hennes ville lese Harry Potter. Allen fortalte at hennes elev ville lese noe annet, siden den boken hun hadde fått utdelt var for lett for henne. Derfor bestemte hun seg for å lese Harry Potter, men da ville ikke Allen høre henne i høytlesning. Grunnen skal være:

Gud har konstantert i Bibelen at hekseri er en vederstyggelighet. Jeg fortalte min kollega at jeg nektet å høre på den boka på grunn av min tro.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Minna sier:

  Denne lærer bor ikke i Amerika, men i det sydlige London.

 • HP-Gærning sier:

  Oi … slutte på jobben pga en bok … hun er visst fast bestemt på å følge sin tro.

 • Mia sier:

  Hmm, kan ikke skjønne meg på henne. Men man må vel respektere hennes tro…

 • Linda Hong sier:

  Hallooooooooooooooooooooo, dette er 2007. man kan ikke ta hele Bibelen eller Koranen 100 % bokstavelig! Selvølgelig kan vi være relgiøse, det er jeg også, men man må tenke moderne og internasjonalt! Jeg fatter ikke hvorfor en fantasibok som HP skaper de reaskjonene; tenk på voldelige dataspill, voldsfilmer, osv. Mye verre!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt