I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Tjener ikke på Potter

Selv om forhåndssalget av Harry Potter and the Deathly Hallows har slått alle rekorder, finnes det de som ikke kommer til å tjene så mye på denne boken. Store kjeder som Amazon.com og Wal-Mart Stores har gått så langt som å slå av hele 50% av prisen, noe som betyr at mindre og uavhengige bokhandlere blir nødt til å slå av mye på prisen for å kunne henge med i den beinharde konkurransen. Amazon.com har allerede forhåndssolgt over 1 million eksemplarer av boken, og i april meldte Barnes og Noble at de hadde bestillinger på over 500 000 eksemplarer, noe som var ny rekord. Caroline Horn, redaktør i mediebladet Bookseller, sa dette om de store prisavslagene:
Bokhandlerbransjen har tapt millioner fordi de blir tvunget til å slå av såpass mye på prisen som de nå gjør. [...] Det er mange uavhengige bokhandlere som ikke kommer til å selge Potter.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt