This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Potter-feberen er i gang

Som tidligere nevnt har noen ivrige sjeler allerede lagt seg ut i kø for de aller beste billettene til Harry Potter and the Order of the Phoenix. Dette har selvfølgelig blitt snappet opp av pressen:

Vi treffer Kristoffer Gressli (24) torsdag, når han og kumpanene Gustav Pedersen (17) og Sindre Sandvik (19) allerede har tilbrakt to dager på fortauene utenfor Colosseum kino. Nå går de en lang helg i møte.

– Er ikke dette litt barnslig, da?

– Nei. Bøkene som filmene bygger på, er ikke bare for barn. Vi ønsker bare å skaffe oss akkurat de sitteplassene vi synes er best; Nemlig midt i salen. Filmopplevelsen blir best da. Det er ikke ekstremt, bare en måte å nå dette målet på, sier Kristoffer Gressli til NTB, og legger entusiastisk til:
– De som slutter seg til køen natt til mandag, må regne med å få billetter langt bak, eller langt til siden. Vi vil sitte midt i kjernen av Harry Potter-fansen, midt blant dem som virkelig digger bøkene og filmene. Det er der stemningen er best.

Les hele artikkelen her. I tillegg har Oslopuls filmet køerne, og et glimrende intervju med førstemann Gressli kan beskues her.

Siste opptelling viser at køen er oppe i fire stykker, men flere kommer nok til utover kvelden. Følg med!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt