Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Intervju med Katie Leung

I et nytt intervju forteller Katie Leung, som spiller Cho Chang i Order of the Phoenix, om sine opplevelser i og rundt Harry Potter-filmene. Naturligvis får årets antakeligvis mest berømte filmkyss også sin velfortjente oppmerksomhet:

Selvfølgelig var jeg nervøs, sier Katie til Scotsman. Jeg skylder på crewet, som gjorde det umulig for meg å glemme det. Hver dag kom noen og sa ting som «Gleder du deg til det?» eller «Æsj, det kommer til å bli skikkelig vått!»

Ellers har nitten år gamle Katie flyttet fra barndomshjemmet i Motherwell, Skotland, og til London, der hun håper å begynne å studere til høsten.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt