Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Oppdatering på OotP-billettsalg

Som vi har skrevet tidligere, begynner salget av Order of the Phoenix-billetter på mandag, både i Oslo (der det allerede er kø), Bergen og Trondheim. I Bergen starter billettsalget på Konsertpaleet klokken 08.00, og også på internett fra samme tidspunkt. Å stå i kø er naturligvis morsommere, men internett er jo absolutt et alternativ for dem som ikke bor midt i byen. Takk til Hermyluna for tips!

I Trondheim starter salget fra billettluka på Prinsen kl. 08.00, fra Trondheim Torg kl. 09.00, og på internett kl. 11.00.

I Oslo begynner ikke nettsalget før klokken 12.00. Da åpner også billettluken på Saga, men det spørs om premierebillettene er revet bort lenge før den tid, siden forsalget på Colosseum starter allerede 07.30!

Oppdatert: Pr 17. juni kl 18:32 er det 55 stykker i kø utenfor Colosseum.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt