The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Billettsalget er i gang!

Vel 250 ivrige Harry Potter-fans sto utenfor dørene da billettsalget startet på Colosseum i dag tidlig. Billettene er derimot ikke revet helt bort, stikk innom filmweb.no så kan det hende også ikke-køere får sikret seg billett til midnattspremieren.

Har dere lyst til å dele opplevelser rundt køsittingen, har vi en egen tråd til dette på forumet.

> BILDER fra Oslo-køen! Ser dere noen dere kjenner, er det bare å kommentere under bildene.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • lunacia sier:

  Jepp, jeg fikk meg 00.05-billett uten køing, og dermed uten å gå glipp av bryllupsfest og konsert og masse annet kos jeg har gjort i helgen. :D

 • MsJoplin sier:

  KONGE :D

 • Køfolk sier:

  Det du derimot gikk glipp av var fantastiske timer i kø med utrolig mange koselige folk. Interessante diskusjoner om nettopp Harry Potter, mye latter og minner for livet.

  Selve billettene blekner liksom litt i forhold:P

 • MsJoplin sier:

  Interessante diskusjoner om Harry Potter, mye latter og minner for livet får jeg hver gang det arrangeres Potter-treff, så det er ikke nødvendig å sitte i kø for min del ;) Det er uansett filmen som er målet for oss alle her – for ikke å snakke om boken – så man må da klare å være venner alle sammen.

 • Katy sier:

  er det bare jeg eller er det helt umulig å få kjøpt billettene over nettet??Har gått inn på bergen kino siden kl 8 men ingenting skjer. e det noen som har hatt det samme problemet?? Hadde eg bare bodd i Oslo..da hadde eg faktisk giddet å ha stått i kø ;)

 • arya sier:

  på kinoen min var det ingen kø i det hele tatt,så da fikk jeg jo velge og vrake i hvor jeg ville sitte i salen;)

 • MsJoplin sier:

  Kommer inn på billettsalgsiden i Bergen herfra hvertfall..

 • Soggi sier:

  Det var ikke mulig å få tak i billetter på Bergen kino i dag, klokken 8. Men fikk helldigvis fått fatt i noen nettopp på premieredagen!:D

 • Janne sier:

  Dårlig opplegg i trheim ihvertfall :P

 • Elise sier:

  Fantastisk kø i oslo! Nå skal jeg sove.

 • Didrik sier:

  Ja…korselig kø i Oslo! Natta!

 • Sirius Black sier:

  «korselig» der ja

 • Nico sier:

  Var det dårlig i Trondheim, altså? Jeg er bortreist på premieren uansett, så det var liten vits for min del å stå i kø, men mener å huske at det var ganske trivelig i GoF-køa … Uansett, den riktig gøye køa/treffet blir jo før boka!

 • Camilla sier:

  De fleste i Trondheim kom sånn omtrent en time før salget. Ikke så mange som kom grytidlig, så det var litt skuffende. Men vi ble da noen ^^ Det er fremdeles ledige plasser.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt