This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

GrandPre har tegnet siste bokomslag

Wizard News skriver om Mary GrandPre, illustratøren som har tegnet bokomslagene til de amerikanske utgavene av Harry Potter. Dette må tydeligvis være drømmejobben til de fleste Harry Potter-fans, siden hun fikk manuskriptet til Harry Potter and the Deathly Hallows allerede i januar. Men har det vært vanskelig å holde tett om en av verdens for øyeblikket største hemmeligheter? Maser ikke familie og venner mye for å få noen hint?

De maser egentlig ikke så mye. Jeg tror folk har skjønt at jeg kan rett og slett ikke si noe om det.

GrandPre må lese og kjenne historien før hun kan sette seg ned å tegne bokomslaget. Ingenting er tilfeldig, og detaljene er nøye planlagt:

Jeg prøver å gjøre det slik at det blir en mening med alt. Det er en grunn til at enkelte ting er med på tegningen. Jeg tar det jo ikke med kun for at det skal se bra ut. Det må virkelig ha en mening, og være tilknyttet en del av historien.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt