I am not worried, Harry. I am with you.

En måned igjen!

I dag er det nøyaktig én måned igjen til vi får vite svarene på alle spørsmålene vi har stilt oss i løpet av de siste ti årene. Om én måned vet vi om Harry dør eller overlever. Om én måned får vi vite om sårt savnede personer dukker opp igjen. Om én måned får vi lov til å lese Harry Potter and the Deathly Hallows.

> Rene fakta
> Hva er med i boken
> Omslag og forsider
> Diskutér Bok 7 på forumet

> Leakys enorme Bok 7-side
> Mugglenets bok 7-side
> Veritaserums teoriside

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Vampyren sier:

    Hellige kuruke, som jeg gleder meg!

  • Inger sier:

    Oh.. shiiit…! Gleder meg så siiiiiiinsykt! Om en måned sitter jeg på et hotellrom i London og leser Harry Potter så øynene mine detter ut!!!

  • Martin sier:

    Om 1 måned ca. kl. 10:00 henter jeg posten, og der ligger vel det en bok tenker jeg! De sender boka fra USA (bestilte den fra Whimsic Alley og fikk en tryllestav med på kjøpet :D) 7. juli hehe =). Gleder meg sinnsykt!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt