After all this time? Always.

Rowling avslører slutten for ektemannen

I en pressekonferanse i dag fortalte Dan Radcliffe at JK Rowling har fortalt ektemannen hvordan historien ender:

«Ingen av oss har fått en sniktitt», fortalte Radcliffe pressekonferansen fredag hvor han promoterte «Harry Potter and the Order of the Phoenix». «Jeg tror kun J.K. Rowlings ektemann nylig har funnet ut hva som skjer. Jeg tror ingen andre vet det.»

17-åringen har tidligere sagt at han håpet Potter ville dø mot slutten av den siste boken, men han var mer forsiktig denne gang:

«For noen år siden sa jeg at jeg ønsket at Harry skulle dø fordi jeg syntes det var en endelig avslutning. Men jeg styrer vekk fra det nå fordi dagen etter var overskriftene ‘Radcliffe ønsker Harry død’», sa han.

«Jeg mener fortsatt at det ville være passende på en måte, for når man ser på profetien som ble skapt om han og Voldemort, så er det en av dem som må gå. Jeg tror det kan være han, men dette er basert på absolutt ingenting.»

Dan kommenterte også på ryktene om hackingen. Han er klar over ryktet, sier han, men han kommer ikke til å lese noe annet enn en ekte utgivelse.

Emma Watson sier hun tror Hermione kommer til å overleve, mens Rupert Grint har i tillegg planene klare dersom han ikke i fremtiden får filmjobber: Han har nemlig kjøpt seg en iskrembil.

Nyheten anses som et RYKTE siden Rowling selv ikke har bekreftet at ektemannen vet noe som helst.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt