It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Dan får stjerne på Walk of Fame

Om to uker får Daniel Radcliffe (og resten av trioen) en egen stjerne på Walk of Fame i Hollywood. Det var en stolt og ydmyk stjerne som møtte pressen i går, melder NTB:

– Jeg lurer jo allerede nå på om jeg virkelig er verdt alt dette, sier skuespilleren som er klar for norske kinoer når den femte filmen om den unge trollmannen – «Harry Potter og Føniksordenen» – har premiere fredag 13. juli.
Og det er ikke falsk ydmykhet. Selv om filmene har gjort ham til det som trolig må være Englands rikeste tenåring, er han en ung mann med begge føttene på jorda.
– Det kan jeg takke foreldrene mine for som hele tiden har passet på å holde meg på rett kjøl. Og mine venner, som hele tiden har holdt meg på plass om jeg skulle bli for kjepphøy, sier Radcliffe som kommer fra Fulham i London.
[...]

I løpet av våren har publikum kunnet se 17-åringen på teaterscenen i London der han i løpet av forestillingen «Equus» har vært naken på scenen.
– Var det vanskelig?
– Gjett om. Jeg snakket med Gary Oldman (Sirius Black) om det og han sa: «Det er vanskelig første gangen, det er vanskelig andre gangen, så glemmer du det.» Og han hadde fullstendig rett.
[...]

Om noen uker gis den sjuende og siste boka om Harry Potter ut, «Harry Potter and the Deathly Hallows». Daniel Radcliffe sier han kommer til å hale ut lesingen av den så lenge han makter.
– Jeg vil ikke at den skal slutte. Det kommer til å føles veldig trist. Dette har jo vært en så stor del av livet mitt.
– Og er det riktig at Harry dør i boka?
– Har ikke peiling. J.K. Rowling har antydet at det kommer til å skje ett og annet, men mer vet jeg ikke. Så alt blir like overraskende for meg.
(©NTB)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt