Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

MTV løser Potter-mysterium

Under pressekonferansen i London i helgen fikk man svar på mange spørsmål angående den kommende Harry Potter-filmen, og man fikk til og med et hint om Deathly Hallows..

I samtale med produsent David Heyman ble nemlig følgende avslørt: En av rollefigurene hadde blitt vurdert fjernet fra OotP, før JK Rowling selv sa at de burde tenke seg om, siden denne figuren var viktig i den kommende boken. Hvilken figur det var, ville ikke Heyman svare på, og spekulasjonene gikk.

Søndag kveld derimot, bekreftet regissør David Yates til MTV at det var Kreacher de hadde vurdert å fjerne:

«Vi tok ut Kreacher, og Jo sa ‘hør, folkens, dere behøver ikke å ta Kreacher inn igjen, men jeg bare sier at dersom dere vil fortsette å ha en rød tråd gjennom film seks og syv, vil dere ha ham tilbake.’ Hun fortalte oss på en måte nesten rett ut at Kreacher spiller en rolle i Bok 7. Hun hintet. Vi tenkte oss om i fem sekunder, og han ble med igjen.»

Det man derimot ikke får se i Kreacher-scenene, er at han lusker med seg forskjellige ting som, for eksempel en mystisk medaljong ingen kan åpne:

«Bad David!» Daniel Radcliffe, som spiller Harry, erter regissøren med den manglende medaljongen. «Det var litt vrient å starte den delen i vår historie, fordi den hinter til noe som kommer mye senere», sier Yates. «Vi fant ut at vi antagelig kan introdusere den senere, og vi fortsatte i det sporet.»

Takk for tipset, WizardNews!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt