He was probably the bravest man I ever knew.

Advarer mot Potter-virus

Eksperter advarer mot en nylig oppdaget orm, og PC World skriver at sikkerhetskompanier har funnet e-post som inneholder en fil som hevder å være en kopi av Harry Potter and the Deathly Hallows. Men det som skjer, er at når e-posten åpnes, infiseres PC’en og nye brukere i Windows blir opprettet, med navn som Harry Potter og Hermione Granger. Og hvis man åpner nettleseren, blir man omdirigert til en Amazon-side for Harry Putter and the Chamber of Cheesecakes.

En fil kalt HarryPotter-TheDeathlyHallows.doc kan bli funnet på infiserte PC’er, og hvis man åpner den kommer det fram en setning som forteller Harrys skjebne i den kommende boken. Ormen kan også spre seg via en USB-driver hvis den er tilkoblet en PC som er infisert.

Selv om ormen er ekte, er det liten fare for at noe av det den sier er sant, sier ekspertene.

Takk, Mugglenet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • HP-Gærning sier:

    Så det er ikke så farlig, altså ?? Hvor er dette viruset ?? Hvor finner man den ??

  • Tuomas sier:

    Tror det bare kan smittes via USB-plugin’er, som mp3-spillere osv. Vet ikke nøyaktig hvor farlig det er, men tror ikke det er så veldig stor sjangs for å få det.

  • Tuomas sier:

    Har nå endret litt på nyheten.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt