New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Første bilder av Deathly Hallows

De første offisielle bildene av Harry Potter and the Deathly Hallows har funnet sin vei inn på verdensveven, i form av en videosnutt fra Today Show. Videoen viser bøkene bli innbundet og puttet i esker. Vel, man ser strengt tatt aldri de ferdige bøkene, men de er jo inni eskene, får man tro.

TV-showet har også en ukentlig spalte ved navn «Today’s Mystery Question», der en person stiller et spørsmål man kan gruble på. Ukens mystiske spørsmål ble stilt av Arthur Levine, som jobber i det amerikanske Harry Potter-forlaget Scholastic (og merk: Levine har lest boken, så spørsmålet er nok ganske relevant). Spørsmålet lyder: «Hvordan vil Peter Pettigrew [Petter Pittelpytt] gjengjelde at Harry reddet livet hans?» Som vi husker fra Prisoner of Azkaban vekkes en sterk, gammel magi til live når en trollmann redder en annens liv.

Takk til MuggleNet for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Zelmilaz sier:

  3′eren reddet jo Harry Ormsvans og Lupus sa at det kunne han få nytte av… Nå var det en «forbinnelse» mellom dem… Så jeg tror KANSKJE at Ormsvans er snill, men at han bare ikke torde å la være å hjelpe Voldemort… Og det er grunnen til at han prøve og flykte fra Voldemort i begynnelsen av GOF

 • Tommy sier:

  Ormsvans er verken god eller ond, han dilter etter den største bølla på lekeplassen…

 • Welsh Dragon sier:

  jeg tror at Peter kommer ti å redde Harry’s liv in the end fordi at Harry en gang sparte livet hans… det tror jeg eer den forbinnnelsen som Humlesnurr snakket om også…

 • Zelmilaz sier:

  I slutten av bok fire tar Voldi blod fra Harry Med makt så han kan gjenoppstå i slutten av bok fem si er Humlesnurr at når Harry er oss Tante Petunia kan ikke Voldi skade han fordi hun har samme blodtype som han( det betyr vel at Voldi Ikke kan skade Harry han tok jo blo fra Harry og har dermed samme blodtype som han)

 • Nico sier:

  Det er vel heller snakk om blodsbånd (slektskap) enn samme blodtype :-P Og Voldemort kan nok skade Harry, antar jeg. Det er mange måter å bruke blod på. I gamle religoner spiller blod en stor rolle (og gjør det fortsatt til en viss grad, tenk på nattverden). Lilys blod beskytter Harry fordi hun ga livet sitt for ham, og siden Lily og Petunia er søstre, er Harry beskyttet også av Petunia. Voldemort tok ikke blod fra Harry for å bryte den magien, men for å hente styrke fra sin erkefiende (antar jeg), og nå kan han f.eks. ta på Harry uten å ta skade selv. Blod kan også brukes som offer; tenk på hulen på slutten av HBP; her har blodet en helt annen funksjon enn de nevnt over.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt