Where your treasure is, there will your heart be also.

Streik i Royal Mail?

Det britiske postvesenet Royal Mail kan få et problem dersom de ansatte går til streik. Harry Potter and the Deathly Hallows blir sluppet den 20. juli, og skal leveres ut den 21. juli til flere tusen personer som har forhåndsbestilt boken, men nå ser det ut til at dette kan by på problemer. Dersom de ansatte går ut i streik, kan dette også få konsekvenser for Harry Potter-frimerkene som slippes den 17. juli. En talsperson for Bloomsbury sier dette om postkrangelen:

Vi holder pusten. Dette kan bli stygt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • arya sier:

    Oops! jeg kan ikke skjønne at det er gøyere å bstille boka i posten,det er jo kjempe gøy å springe til bokbutikken dagen den blir sluppet ut!:)

  • Mari sier:

    Helt enig! Men håper alle de som har bestilt den får dn når de skal da ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt