This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Salgsrekord for ‘Deathly Hallows’

Amazon.com melder at forhåndssalget av Harry Potter and the Deathly Hallows nå har passert 1,6 millioner eksemplarer, og har dermed slått den tidligere rekorden på 1,5 millioner. Den gamle rekorden var det også en Harry Potter-bok som sto for, nemlig Harry Potter and the Half-Blood Prince. Det knytter seg enorme forventninger til den syvende og siste boken i serien, spesielt etter at JK Rowling avslørte at to av personene i boken kommer til å dø.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Welsh Dragon sier:

  Er det noen som vet ca. hva Deathly Hallows kommer til å koste når man kjøper den i bokhandelen?

 • MsJoplin sier:

  Veiledende pris er 249,- tror jeg, men f.eks. Ark har satt ned prisen til 199,-

 • herminjet sier:

  det er ikke bare to personer som skal dø!
  det jk rowling sa var at det var to personer hun ikke hadde planlagt at skulle dø, som dør i denne boken.

 • Lise Berit sier:

  Herminjet: Hun sa vel egentlig at hun hadde håpet at disse to personene ikke skulle behøve å dø, men at det måtte bli slik. Det er jo ikke 4 personer som skal dø i boken? Eller misforsto jeg deg nå?

 • HP-Gærning sier:

  Tror at de to neste personene som dør er noen som er mye med i boken … og at de er viktige, så klart.

 • herminjet sier:

  hun har sakt at en-to av «hovedpersonene» skal dø OG at to personer hun ikke hadde ventet skulle dø, dør.

 • MsJoplin sier:

  Sammenblanding av sitater kanskje? JKR: «The final chapter is hidden away, although it has now changed very slightly. One character got a reprieve, but I have to say two [main characters] die that I didn’t intend to die.» (accio-quote.org/articles/2006/0626-ch4-richardandjudy.html)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt