After all this time? Always.

Fansen håper Harry dør

I et intervju med NRK forteller Elise Flåten Øygaren (bedre kjent som Ronja Wiltersen på The Hog’s Head) at hun håper Harry dør i siste bok:

Jeg håper Harry dør, fordi jeg vil at det skal bli en skikkelig avslutning på serien, og fordi det kan bli veldig spennende å se hvordan det eventuelt skjer. Det blir selvfølgelig veldig trist, og jeg kommer nok til å gråte noe helt sinnssykt når den boken er ferdiglest.

I forbindelse med slippet av Deathly Hallows, skal Elise og noen venninner dra til Skottland og sove utenfor en bokhandel. Og selv om bok 7 er den aller siste i serien, kommer nok ikke livet til Elise å ta slutt for det:

Jeg og Harry Potter-vennene mine har kommet fram til at vi har jo fortsatt filmene – selv om jeg ikke er noen stor fan av dem, så er det noe å trøste seg med videre. Men det tar jo slutt, og jeg tror heller at det blir et godt minne om en fin og morsom tid, avslutter hun.

Elise har også hjulpet NRK med på å utforme en quiz, som dere kan ta her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Geniet sier:

  Utrolig enkel quiz:D

 • xxx sier:

  Tittelen er vel kanskje litt missvisende her? Her sitter i hverfall en «fan» som ike håper at Harry skal stryke med.

 • Marie sier:

  Wee:D Klarte hele testen, hehexD

 • Romilda Vane sier:

  yes,da! alle riktige. var ikke den vanskeligste kanskje, men akkurat passe

 • Torch sier:

  Enig med xxx! Man skal ikke skrive «Fansen håper Harry dør» hvis man ikke vet at i værtfall de fleste er enige!

 • Bagman sier:

  Veldig enig, dårlig overskrift. Hvorfor generalisere sånn? Selv om Ronja Wiltersen håper at Harry dør, er det langt ifra sikkert at alle andre gjør det. Skjerpings.

 • MsJoplin sier:

  Hadde det vært én fan som hadde uttalt i et intervju at hun håpet at Harry skulle overleve, hadde overskriften vært «Fansen ønsker at Harry overlever». Overskrifter er til for å fange oppmerksomheten til leseren, og det klarte den tydeligvis. *lete kjapt*Aftenposten.no: «HV-soldatene klager på skjev arbeidsfordeling». Dette gjelder ikke ALLE soldatene, selv om overskriften sier det. Det er meningen at man skal lese resten av nyheten for å få alle opplysninger. Og i nyheten vår står det at det i dette tilfellet gjelder Elise (og forståvidt kjenner jeg til maaange flere, inkludert Rowling selv, som ønsker Harry død).

 • Bagman sier:

  «Ønsker at Harry dør» kunne da være en grei overskrift?

  Hvor står det at Rowling ønsker Harry død? Jeg vet at hun har sett på det som greit med tanke på at ingen skal lage «oppfølgere» og bruke figurene hennes, men har hun sagt at hun ønsker at Harry skal dø, utenom med tanke på det?


Legg igjen en kommentar

Valgfritt