Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Rowling i sorg etter å ha avsluttet siste bok

J. K. Rowling er lei seg for å ha skrevet de siste linjene om Harry Potter, forteller hun i et intervju med BBC. Hun befant seg alene på et hotellrom da hun avsluttet boka, og «Jeg gråt som om hjertet skulle briste», forteller hun. «Jeg styrtet en halvflaske champagne fra minibaren i én slurk, og dro hjem med maskara over hele ansiktet. Det var skikkelig tøft.»

Da hun ble spurt om arret svarte hun at ordet «scar» (som betyr «arr») var det siste ordet veldig lenge, men at det ikke ble slik til slutt. Ordet befinner seg ganske nær slutten, men det er ikke det aller siste ordet.

Nesten 1,6 millioner eksemplarer av den siste boka har blitt forhåndsbestilt på nettet før den kommer ut 21. juli.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • harry potter elsker sier:

    jeg hadde nok også gjort det vis det var meg som hadde skrivd di 7 bøkene som hun har skrivd fordi det er slutten på et stort eventyr


Legg igjen en kommentar

Valgfritt