Remember what happened to a boy who was good, and kind, and brave, because he strayed across the path of Lord Voldemort.

‘Deathly Hallows’ fremme i Israel

Ifølge Wizard News skal kopiene av Harry Potter and the Deathly Hallows nå være fremme i Israel. Bøkene er visstnok pakket inn i sort nylon, og blir oppbevart på et av lagerne til bokhandlerkjeden Steimatzky, under streng bevoktning. De vil bli pakket opp kun èn time før den offisielle lanseringen 21. juli. Hittil har serien om Harry Potter solgt over 870.000 eksemplarer i Israel, og man regner med at antallet vil komme opp i over en million medregnet salget av ‘Deathly Hallows’.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • xxx sier:

  Ettersom amazon.co.uk alene har forhåndssolgt nesten 1,8 millioner eksemplarer er vel infoen i artikkelen litt feil.

 • Lise Berit sier:

  Selvfølgelig. Undertegnede leste nok litt feil her, ja. Feilen er nå rettet. :-)

 • kollin sier:

  Ser litt feil ut enda :P

 • Dult sier:

  Ehm.. Jeg antar det er feil når dere skriver at man antar at det vil bli solgt over 1 million bare i Isreal? Landet har bare like over 7 millioner innbyggere,og har aldri hørt at Isrealitter er spesielt leselystne på HP;)

 • Lise Berit sier:

  Vi skriver som sagt det som den israelske journalisten har skrevet i den israelske avisen. Men for all del, da forandrer vi hele greia til ‘rykte’, og håper våre kjære lesere vil bli fornøyd.
  Kollin: Når du skriver at ting ser feil ut, er det veldig fint om du kunne kommentert hva som ser feil ut.

 • MsJoplin sier:

  Dult: Antall bøker gjelder for HELE serien, ikke bare Deathly Hallows. Om de kjøper bøkene på engelsk og andre språk, noen kjøper kanskje flere av hver bok, pluss seks bøker i serien.. De regner med at det vil bli solgt 130.000 eks av Deathly Hallows, det passer greit med innbyggertallet. Og dette endres herved til ‘fakta’ igjen.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt