Nitwit! Blubber! Oddment! Tweak!

Informasjon om førpremieren 10. juli

Som vi har visst en stund nå kommer Matthew Lewis (Neville Longbottom) og Katie Leung (Cho Chang) til Oslo for å overvære førpremieren (gallapremieren, kjendispremieren) på Order of the Phoenix tirsdag 10. juli. Ledelsen i Warner Bros Europe vil også ta seg en tur og det vil bli skikkelig magisk stemning!

Her er hva vi vet:
Det vil være en parade av mennesker utkledd i kapper og/eller skoleuniform («Galtvort-look’en»), som sammen med kjendisene vil toge frem til inngangen av Colosseum.

Paraden skal gå fra Frognerbadet kl 17:10 – 17:15. De kommer frem til Colosseum og vil bli stående på utsiden til skuespillere fra filmen kommer. De entrer opp den sorte løperen kl 17:30.

Filmen går på kl 18:00 – etter intervjuer med skuespillere på scenen.

The Daily Prophet kommer til å være tilstede og vi skal gjøre det vi kan for å få snakket noen ord med Katie og Matt. Vi kan selvfølgelig ikke love noe, men med litt magi går det meste an.. Vi har vært så heldige å få billetter til filmen også, så dere kan forvente en anmeldelse av den utover kvelden på tirsdag.

DETTE ER VELDIG VIKTIG: Personene som står bak paraden vil gjerne invitere dere som har kostyme til å møte opp for å delta. De har noen få billetter som deles ut (men pågangen er stor så de lover på ingen måte at alle kan få). Oppmøte er foreløpig kl 16 ved Colosseum kino, vi gir beskjed om dette endres.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • MissK sier:

    Jeg gleder meg verre til å se filmen i morgen:) Selv om jeg ikke er så ivrig at jeg har på meg kostyme.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt