This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

‘OotP’-premieren i Hollywood

Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint stilte i dag sine hender, føtter og tryllestaver til disposisjon. Dette skjedde utenfor Grauman’s Chinese Theatre, i forkant av premieren til Harry Potter and the Order of the Phoenix i USA. Premieren i Hollywood ble imidlertid i i varmeste laget for mange av fansen som hadde møtt opp, og flere ble plukket opp av ambulansepersonellet. Det var stekende hett, og det blir vel strengt tatt ikke bedre av å kle seg ut i tunge og varme kostymer. Men skuespillerne tok seg god tid til å skrive autografer, i tillegg til trioen var også Imelda Staunton (Professor Umbridge) tilstede. Hun mente at dette var litt i varmeste laget:

Kokt. Jeg er fullstendig kokt.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt