NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

Førpremieren på OotP : showet

Jeg og Lunacia (og Caten, en tidligere ansatt her) hadde store planer om å være med på kostymeparaden, så vi møtte opp inne på Colosseum allerede kl 15:30. Der møtte vi flere fans, fikk informasjon om hva som skulle skje utover dagen og fikk høre litt sladder og annet snacks. Lise Berit, en annen av våre medarbeidere, skulle leke journalist denne dagen, og ankom kinoen litt senere).

Folket som inviterte til kostymeparade hadde jobbet i et døgn med å få opp Order of the Phoenix-pynten, både utenfor og innvendig (de som ikke har vært der ennå, må skynde seg, for det er ting utlånt fra kostymeavdelingen til NRK som ikke vil være der på midnattspremieren, 1, 2, 3), og de ble SÅ glade da Warner Bros Europa (som var til stede) skrøt av dem. De hadde gjort en utrolig bra jobb, fikk de høre. Og det hadde de jo. [Les mer..]

Bilder fra begivenheten her.

Galtvort.net fikk snakket med både Katie og Matt på løperen (og fikk tatt opp inne i salen) og har masse bilder og video(er) lagt ut her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Mia sier:

    Fikk ikke vært der :( Men jeg så litt av det på 21-nyhetene… Tror faktisk jeg så et lite glimt av deg der MsJoplin :) Kan det stemme??


Legg igjen en kommentar

Valgfritt