This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Midnattspremiere på OotP – Oslo og Trondheim

Fem minutter over midnatt var det premiere på Order of the Phoenix og utenfor Colosseum kino i Oslo yret det av fans. For dette var virkelig fansens premiere, for de som hadde sittet i kø, noen i dagesvis, for å kunne få de aller beste setene i salen.

Det var ikke like mye underholdning utenfor kinoen som det var på tirsdag, men en god del av fansen hadde kledd seg ut i Death Eater-kostymer og kom i tog med fakler. Dessverre skjedde dette helt plutselig og var over veldig raskt, så det var ikke alle som fikk det med seg.

Death Eaterne som gikk forrest i paraden på tirsdagen var også nå tilstede, og voktet inngangen til kinoen, som nå er pyntet med Harry Potter-effekter (er det magidepartementet det skal forestille, mon tro?).

P4 ved Ingrid Nordby gikk rundt og snakket med forskjellige fans, og slo av en liten prat med meg også, noe som resulterte i et litt tullete intervju, som forhåpentligvis (ikke) blir å finne på deres nettsider etterhvert.

Vi har bilder fra begivenheten her, og det kommer mer etterhvert. Det er mulig å kommentere på bildene, som om dere kjenner dere igjen, skriv på navnene deres!

I Trondheim var tidligere journalist ved The Daily Prophet, Ingrid, på plass. Hun har skrevet en reportasje fra sin opplevelse her.

Trondheimsavisen Adressa.no var også til stede og har tatt for seg stemningen i Trondheim under «Se publikums Potter-dom«.

Hva syns dere om filmen? Diskutér her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Tøffen sier:

  Var det du som hadde den høye hatten?

 • MsJoplin sier:

  Hadde ikke hatt på meg nei. :)

 • Fang sier:

  Trur jeg så deg på TV ;)

 • HP-Gærning sier:

  Jeg så filmen i dag i Bergen. Må si at den ikke var helt slik jeg hadde forventet! Alt kom liksom så brått, og plutselig så var alt i gang … ble faktisk skuffa av fansen i Bergen! Ikke en eneste person hadde på seg kostyme! Snakk om Potter fans … men siden jeg hadde på meg, tiltrakk jeg visst mye oppmerksomhet og ble intervjuet av TvNorge på kinoen! Filmen var bra, men siden jeg hadde gledet meg sånn, var det sikkert derfor den så litt annerledes ut.

 • Fang sier:

  Jeg skal se den i Bergen i morgen ;-)

 • meg sier:

  Jeg ble faktisk skuffet av filmen, alt er kuttet ned og spenning er ikke helt på topp som boken. Boken er den beste boken en kan lese, filmen var helt ok, men ikke noe mer.

 • Tone sier:

  HP-Gærning:
  «Snakk om Potterfans»
  Eg er ganske ueinig om at det å kle seg ut i kostymer gjer at man er meir fan av Harry Potter.
  Eg elsker bøkene, og liker nokon av filmane svært godt.. og kjem ALDRI til å kle meg ut som nokon av karakterane i filmane når eg skal på premiere. Men Potterfan, det er eg absolutt :D

 • Linda Hong sier:

  Det er vel for det meste 9-10 åringer som kler seg ut, er det ikke det? Skal se filmen på mandag!! :o)

 • MsJoplin sier:

  Hehe, de fleste som var på midnattspremieren i Oslo hadde kledd seg ut og der var vel de fleste over 18 år vil jeg tro.

 • arya sier:

  så filmen i går kveld og den var FANTASTISK BRA!!!!!

 • HP-Gærning sier:

  Tone: Det jeg mener er at fansen i Bergen ikke er så store fans som det er i f. eks. Oslo, for ikke å snakke om England og USA. I Oslo var det ganske mange med kostymer. Jeg hadde f. eks. ikke på meg kostyme når Goblet of Fire hadde premiere, men var fan da også. En er selvsagt ikke bare fan når man bruker kostyme, men det jeg mente var at i forhold til Oslo, så var stemningen litt matt her i Bergen. Folk ser på filmene, men ikke mer enn det. Det var det som overrasket meg.

 • arya sier:

  forresten så hadde jeg og vennina mi kledd oss opp på den måten at vi begge hadde like t-skjorter hvor det sto «my friend and i are here to see Harry Potter! The constipation sensation that’s gripping the nation!» så det ble vel et slags kostyme,men vi er begge 19år så å kle oss opp fra topp til tå,det tror jeg ikke at jeg hadde turt.

 • Hermyluna sier:

  HP-Gærning, du skulle vært på midnattspremieren (i Bergen) , for der var jeg – fullt utkledd! ;) Men jeg var en av de eneste… Utenom meg og bestevenninen min som var ganske så stæsja opp, så jeg kun noen skjærf her og der! Skuffende. Trodde virkelig at flere ville kle seg mer ut…

 • HP-fan-for-alltid sier:

  Det er jo kjempegøy å få en sjanse til å kle seg i kutter, som i magiverdenen!! Ikke fordi man nødvendigvis blir noe mindre HP.fan hvis man ikke gjør det, men det minner deg om at det (kanskje) finnes en annen verden som vi (gomper) ikke kjenner til! Hvis noen synes man ser ut som en idiot på grunn av det og kaller deg nerd, er det de som har et problem med at man har andre interesser enn dem, ikke du som burde la være å kle deg ut på en premiere! Det hnder faktisk bare 7 ganger i verdenshistorien…

 • HP-Gærning sier:

  Å gå i HP kostyme er bare et tegn på Harry Potter. Pluss at man ser kul ut, da :-)

 • HP-Gærning sier:

  Okey


Legg igjen en kommentar

Valgfritt