I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Å vokse opp som Harry Potter

Daniel Radcliffe har blitt intervjuet av CBS/The Early Show, og i dette intevjuet settes det blant annet fokus på hvordan det har vært å vokse opp som Harry Potter og filmstjerne. «Det har gått utrolig fort», sier Radcliffe. «Det er skremmende hvor ung man kan være, og, du vet, bare gleden av hvordan ansiktshår får meg til å se eldre ut.»

De fleste barnestjerner vokser fra søkelyset, men hele verden har sett guttetrollmannen bli til en filmstjerne. Radcliffe sier det er vanskelig å sammenlikne livet sitt med noen annens, for det er det eneste han kjenner til. «Jeg tenker ikke på at jeg skal ha vokst opp foran kameraet eller noe,» sier han. «Det er antakelig mer merkelig for alle andre utenforstående å se meg vokse opp på denne måten enn det er for meg selv.»

Snart fyller Radcliffe 18 år. Hvordan har han tenkt å feire? «Ikke på noen stor måte,» svarer han. «Jeg kommer til å ha en fest, selvsagt, tror jeg, men det er ikke – du vet, det kommer ikke til å være noe som folk kan lese om, håper jeg.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Marie sier:

    Bra intervju. Radcliffe er en av mine favoritt skuespiller, og like gammel som meg og, begge født i 1989 og blri 18 dette året xD
    Håper Dan forsetter som skuespiller og vil jobbe som det resten av livet. Håper Hp filmene aldri tar slutt, men det gjør de jo en gang…:) Håper da at Dan blir med i en ny storfil som blir like populær=)

  • Hermyluna sier:

    Helt enig! Det intervjuet var kjempebra ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt