Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Antispoiler-periode starter NÅ

Vi går nå inn i en antispoiler-periode frem til etter utgivelsen (og gjennomlesingen) av Deathly Hallows. Vi følger med andre ord i TLCs fotspor og kommer ikke til å poste (flere) spoilere på vår side, uansett hvor fristende det enn måtte være for dere å lese. (Vil dere ha spoilere, er de ikke vanskelige å google frem.)

Spoilere = ting ANDRE ENN JK Rowling/Bloomsbury/Scholastic forteller oss om handlingen i Deathly Hallows. Dersom de kommer med uttalelser, vil vi skrive om det, men da kommer vi til å advare dere om det.

Etter 21. juli:
Dette har vært en helg helt utenom det vanlige. Det som skjer videre nå er følgende: TDP kommer IKKE til å poste spoilere direkte i nyhetene, for å skåne personer som ennå må vente noen måneder for å lese Deathly Hallows.

Vi kommer derimot til å skrive om boken på bokens side, men mesteparten (inkludert referat, nye personer og masse spoilere) kommer til å bli skrevet på Gryffindor vs Slytherin, som vanlig. Nå er dere advart. Uansett må dere som ikke har lest boken fremdeles være forsiktige med å lese kommentarer og slikt, for det kommer nok til å dukke opp ting der.

Dere som har lest boken er hjertelig velkomne til å diskutere den i vårt «Bok 7 – Spoilere»-forum. Dere som IKKE ønsker å vite hva som er blitt skrevet, men fortsatt ønsker å diskutere boken, kan gjøre det i det vanlige Bok 7-forumet.

På forhånd takk,
fra alle oss i The Daily Prophet.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Rita sier:

  Dette synes jeg er veldig bra av dere:) Håper virkelig at alle kan respektere dette; vi vil jo alle som en lese boka vi har ventet på i uvitenhet om hva som kommer til å skje:)

 • fan sier:

  På tide…

 • Ginny sier:

  Enig Rita;)xD

 • Line sier:

  Ja,jeg er helt enig! Ikke post spoilere her, vil ikke vite hvem som blir å dø osv. og hva som skjer!
  Jeg kommer ikke til å lese deatly hallows før den kommer ut på norsk fordi jeg ikke er så god i engels. :)

 • hey sier:

  Trudde hele siden var basert på å poste spennings ødeleggere. Senest i for nokken dager siden posta dere nokke som KUNNE vere starten på boka.

 • MsJoplin sier:

  Hey: Og det er selvfølgelig grunnen til at vi NÅ starter med en antispoilerkampanje. Vi vil ikke avsløre handlingen for leserne våre. Ønsker du derimot å vite hva som skjer i boken er det bare å google «deathly hallows manuscript» eller liknende. (Postes det spoilere i kommentarene vil personen(e) bli utestengt fra siden i all fremtid, bare så det er sagt.) Poenget med siden er å poste nyheter om hva som skjer i Harry Potter-verdenen, det å avsløre handlingen i en bok har INGENTING med dette å gjøre.

 • MissK sier:

  Jeg sitter med kopi av boka, men tror jeg skal la vær å lese den før lørdag. Litt koselig å sitte med selve boka enn et nedlastet eksemplar fra nettet.

 • hey sier:

  Burde startet denne Anti spoiler greiene i starten av 2007. Og Line om du har tenker på å lese boka på norsk burde du ikke lese kommentarer på denne siden. Det skjedde etter utgivelsen av Halvblods prinsen og det Kan skje igjen at folk poster spoilere her.

 • MsJoplin sier:

  Grunnen til at antispoiler-perioden starter NÅ er fordi det er NÅ folk angivelig har lekket boken og KAN gi oss korrekte opplysninger. Ting som har blitt offentliggjort senere er ting fortalt oss fra JKR og/eller forlagene = ting de ønsker at fansen skal vise. Dette er ting vi SKAL skrive om. Se deg rundt på nettet, enhver HP-side med respekt for seg selv har samme policy på dette.

 • elmer sier:

  Det hadde värt bedre om dere hadde begynt den för Malin skrev om det som kunne väre starten på DH.

 • MissK sier:

  Det var jo totalt frivillig å markere teksten. Skjønner ikke hva dere syter etter. Har dere ikke viljestyrke nok til å la vær, kan dere bare takke dere selv.

 • Hooch sier:

  Hihihi, jeg må le. Dersom det var så vanskelig å la være å markere teksten, så tipper jeg de samme personene allerede har googla som gale etter spoilere.
  Veldig godt initiativ med antispoiling, MsJ! Jeg innrømmer glatt at min viljestyrke er svak som f… og at jeg suser innom og titter stadig vekk. Takk for at du beskytter meg mot meg selv.

 • hey sier:

  Kor lenge varer denne anti spoiler perioden da?

 • MsJoplin sier:

  Den varer til (den engelske) boken har kommet ut og folk får en sjanse til å lese den. Over helga altså, som det står i nyheten. Ikke at vi kommer til å skrive en nyhet om hvem som dør, men over helgen begynner vi hvertfall å oppdatere Bok 7-siden vår, så kan folk velge selv om de vil gå inn dit og se.

 • elmer sier:

  Nei, det var ikke frivillig å markere teksten, jeg leste den nemligt med mobilen, og der stod teksten like klar som det andre.

 • MsJoplin sier:

  Og ved å lese via mobilen så du nok også at det i tittelen stod SPOILER med store bokstaver. Du kunne ha stoppet å lese der. Uansett er den nyheten blitt forandret nå og jeg beklager at det i det hele tatt ble skrevet om.

 • Helene sier:

  Ja spoilerne er ute nå, The New York times har allerede skrevet en anmeldelse (jeg trykket på linken men fant for ut at nei, ikke pokker om jeg vil lese noe før jeg leser boka selv)
  Legger selvfølgelig ingen info ut her, da jeg har full respekt for anti-spoiler periode. Har ikke ord på hvor skuffet/forbanna jeg hadde blitt om jeg hadde kommet over en spoiler med hvem som dør.
  Så jeg er forsiktig med hvilke sider jeg er på frem til natt til fredag :)

 • Helene sier:

  Beklager, den kom dobbelt. ^
  En liten ting til, bør kanskje vurderes å stoppe «kommenter» muligheten, ikke sikkert «spoiler-mennesker» er så «snille» at de poster en link, men konkret info. Dere stopper den sikkert asap, men kjedelig for moderator å få ødelagt lesergleden :)

 • MsJoplin sier:

  Ja, jeg vet det. Men jeg er så heldig at han som faktisk kan endre på det (stenge kommentarmulighetene) er på ferie nå :P

 • Stekan sier:

  Gah, til og med i kommentarfeltene på Youtube blir budskapet spredd, så pass på!
  Jeg kom over en kommentar jeg helst kunne ha vært foruten, og det er utrolig kjipt. Jeg skjønte fort hva det var, så øynene ble kjapt lukket igjen, men allikevel fikk jeg med meg 1-2 navn -_- .
  Det er heldigvis ikke så veldig lenge til man har boka i hendene, nå.

 • Helene sier:

  Jeg holder meg unna de aller fleste nettsider og forum frem til boka er vel lest, slik som i forbindelse med bok 6, alle ryktene om Dumbledore’s død, som viste seg å være sanne. Nei, jeg lærte leksa ifjor, har ikke fått med meg et eneste rykte i år :)

 • Susie sier:

  Er det noen som vet NÅR den norske utgaven av Deathly Hollows kommer? Dere har sikkert skrevet det her en plass, men jeg orker ikke søke i arkivene. xD

 • HP-Gærning sier:

  Susie: Jeg tror ikke noen vet når det kommer. Etter det jeg har sett så har ikke TDP skrevet noe om når den kommer enda, såå … ingen som vet!

 • S sier:

  Ved ikke hvor langt der er i mellem den danske og norske udgave, men i Danmark kommer den d. 10. november, hvis det kan hjælpe nogle..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt