Where your treasure is, there will your heart be also.

Harry Potter er ute på nettet?

Ja, manuset har visstnok blitt lekket, det er en tosk som har fotografert alle sidene til manuset og lagt de ut på sin photobucket-konto. Personen har blitt identifisert av Rowlings mennesker og dette har fått følger. Hva følgene er, er ennå uvisst. Dette klassifiseres som rykte fordi forlagene ikke vil bekrefte eller avkrefte hvorvidt dette er riktig manus.

Dagbladet har skrevet en artikkel om dette og vi advarer på det sterkeste å gå inn på avissider for å lese om saken. Hvor det er HP-fans, er det også troll som vil ødelegge. I kommentarene til DB-innlegget er det visstnok noen som har avslørt handlingen. Ikke vet jeg, men hold dere unna om dere ikke vil bli spoilet!

Takk for tipset, Norwegian ridgeback!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • voldemort sier:

  klarer ikke folk å vente et par dager? herregud, dette ødelegger lesegleden

 • Stian sier:

  Herregud, det er sånne ting som ødeleggger for oss som har tenkt å lese boka i stedet for å høre hva som skjer i den fra andre! Fatter ikke at folk synes det er så himla artig å ødelegge for andre

 • Soggi sier:

  Gledesdreper!

 • Luna sier:

  Takk for advarselen!!! Ahhh, jeg hater sånne mennesker!! Hvorfor skal de ødelegge for alle??? Jeg skal herved holde meg langt unna aviser!

 • voldemort sier:

  jeg advarer herved alle som skal lese boken om å koble fra nette og ikke røre PCen før de har fått boken!!

  Jeg satt og leste noen kommentarer på ITavisen og uten noen som helst advarsel var det en som hadde skrevet en masse spoilere!

 • AWZ sier:

  Ikke les Dagbladet-artikkelen! De har lagt ut filnavnet på denne spoileren.

 • Vampyren sier:

  Jeg for min del skjønner ikke hvorfor noen velger å gjøre sånt… For meg ødelegger dette litt av lesegleden og «koseligheten», eller magien om dere vil. Og jeg har faktisk greid å holde meg unna spoilerne til nå, om jeg føler det sånn, er jeg sikker på at noen har det verre. Men så var det ikke slik at jeg ikke forventet dette heller, det er alltid noen som skal ødelegge

 • lunacia sier:

  Vedkommende får nok et sviende erstatningskrav, tenker jeg. Selv har jeg lang fartstid i å unngå spoiling (folk er til tider overrasket over hvor lite jeg vet om enkelte ting), så jeg tror jeg skal klare meg denne gangen også. ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt