The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Smugler 65000 Potter-bøker inn i landet

De neste ukene forventer Schibsted å pøse ut så mange som 65.000 Harry Potter-bøker i Norge, noe som er et magisk høyt tall.

Bøkene bevoktes i kjellere og hvelv fram til 01.01 natt til lørdag. Før den tid er det verken lov til å se eller røre, og logistikken er et omfattende prosjekt for distributørene og bokhandlene som må inngå hemmeligholdskontrakter for at ikke innholdet i den siste og etterlengtede boken i serien skal lekke ut.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • inga sier:

    Vi har fått våre bøker i den bokhandelen som eg jobbar i. Saman med bøkene låg ein beskjed om at det er streng forbode å utstille eller selge bøkene før 01.01 laurdag. Men dei som har bestilla for å få dei tilsend, kan vi sende fredag, så dei vil ha dei i hende laurdag.

  • Hooch sier:

    Wohooo, artikkel av min room-mate i ullevålsveien!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt