Dumbledore's man through and through.

Intervju med skuespilleren bak «Mad Eye» Moody

The Times Online har intervjuet Brendan Gleeson, som spiller professor «Mad Eye» Moody i filmene. «Alle [skuespillerene] venter på den siste Harry Potter-boka», sier han og forteller videre at de er spente på hva som vil skje med deres egne roller fremover.

Gleeson inrømmer at han er veldig glad i rollefiguren sin, som han i utgangspunktet var skeptisk til å spille. «Jeg insisterte på å ikke gjøre det, fordi personen i boka, som jeg var så glad i, ikke endte opp i manuset,» forklarer han. «Så traff jeg Mike Newell [regissør av Goblet of Fire], og sa at jeg ikke ville ta rollen med mindre han hadde den samme påvirkningskraften som i boka, du vet, som en ekstrafar for Harry Potter. Og da manuset kom i retur, var det blitt til en fantastisk rolle!»

Skuespilleren er også tidligere lærer, og innrømmer at han var entusiastisk over å få komme tilbake til klasserommet, men denne gangen hadde han i tillegg magiske krefter.

Gleeson har en lang karriere som skuespiller, og hele intervjuet kan leses på engelsk i The Times Online.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt