Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Nye skuespillere castet til HBP?

Det ryktes om nye tilskudd til Half-Blood Prince. Denne gangen gjelder det Joseph Fiennes (Best kjent fra Shakespeare in love, og som broren til Ralph, Voldemort altså), Stuart Townsend (Queen of the Damned, nesten-Aragorn) og som vi også tidligere har skrevet om, Naomi Watts (King Kong).

Filmen starter innspillingen i september, og det er ennå ikke klart hvilke roller personene skal spille (hvis dette viser seg å være sant), men noen har hvisket meg i øret at det kan dreie seg om Bill Weasley, Fenrir Greyback og Narcissa Malfoy.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • lunacia sier:

    Må innrømme at jeg ikke er begeistret for Stuart Townsend, spesielt ikke etter hans ELENDIGE Lestat. :-/


Legg igjen en kommentar

Valgfritt