This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Tjuvstartet Potter-salget

Tromsø (NTB): Til tross for at enorme ressurser er brukt for å forhindre at leselystne Harry Potter-fans får tak i den siste boken før utgivelsen, startet en bokhandel i Tromsø salget over disk allerede onsdag.

Først natt til lørdag klokken 01.01 kan salget av den sjuende og siste Harry Potter-boka starte. Det britiske forlaget Bloomsbury skal ha brukt 170 millioner kroner på sikkerhetstiltak som skal hindre at folk får kloa i den etterlengtede boka tidligere, men det var tydeligvis ikke nok.

For allerede onsdag formiddag spaserte Arne Holmen (36) og datteren Natalie Severinsen (17) ut fra bokhandelen i Akademisk Kvarter i Tromsø med boka i handleposen.
– Det er jo litt kult å være blant de første i verden som har boken, sier Holmen til Bladet Tromsø, mens datteren forberedte seg på en natt uten mye søvn.

Boken de fikk kjøpt var et utstillingseksemplar, og salgsglippen skyldes ifølge avisen ferievikarer som ikke har fått instruksjoner om salget av «Harry Potter and the deathly hallows». (©NTB)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt