Dear me, what's the use of being a disgrace to the name of wizard if they don't even pay you well for it?

En magisk natt

Endelig er natten her – den vi har ventet på i over 1 år. Denne natten vil hundre tusener av HP fans stå i kø i over 1000 bokhandeler i hele verden. Denne natten vil Harry Potter and the Deathly Hallows bli gitt ut. Kl. 01:01 her i Norge, 00:01 i England.

Slippet går som alltid – mange bøker har funnet veien til nettet som bilder gjennom diverse sider, noen til salgs alt for tidlig og noen har til og med fått anmeldelse av aviser, tross sikkerhetstiltakene som har kostet 170 millioner for Bloomsbury.

Dette er som ventet – en magisk natt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • ChoLu sier:

  «Ja, endelig er dagen her». Det tenkte jeg også. Men NEIDA! Boka kom ikke i posten i dag! Sinna? Eh, JA!

 • HP-Gærning sier:

  Natten var magisk, ja, det stemmer! Bortsett fra på Norli på Strandgaten i Bergen. Ikke noen å se på midnattssalget. Bare meg og noen fire-fem andre. Liiitt skuffende, men har i hvertfall fått fingrene i boka!!

 • jokkis sier:

  Boken til nå har vært bra:)

  Er komt til side 194. Jeg er bare så utrolig spent på å få svar på alle spørsmålene:P

 • dingo sier:

  kommet til side 418.. spennende

 • jokkis sier:

  Ferdig nå…

  Og for en bok!

 • ChoLu sier:

  Jeg vil også lese! Urettferdig!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt