Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Da har vi endelig landet igjen..

Dette har vært en helg helt utenom det vanlige. Det som skjer videre nå er følgende: TDP kommer IKKE til å poste spoilere direkte i nyhetene, for å skåne personer som ennå må vente noen måneder for å lese Deathly Hallows.

Vi kommer derimot til å skrive om boken på bokens side, men mesteparten (inkludert referat, nye personer og masse spoilere) kommer til å bli skrevet på Gryffindor vs Slytherin, som vanlig. Nå er dere advart. Uansett må dere som ikke har lest boken fremdeles være forsiktige med å lese kommentarer og slikt, for det kommer nok til å dukke opp ting der.

Dere som har lest boken er hjertelig velkomne til å diskutere den i vårt «Bok 7 – Spoilere»-forum. Dere som IKKE ønsker å vite hva som er blitt skrevet, men fortsatt ønsker å diskutere boken, kan gjøre det i det vanlige Bok 7-forumet.

Natt til fredag var jeg og MANGE andre i kø foran Ark Majorstuen i Oslo. Vi hadde helt supert vær, spilte kort, spiste frukt og vant faktisk første quizrunde. Det var utrolig morsomt å være sammen med mange andre fans, både kjente og ukjente, og jeg koste meg veldig. Jeg gikk rundt og tok bilder av veldig mange forskjellige, og om dere finner dere selv i galleriet, skriv en kommentar under!

Hvordan var det der dere bor? Send oss gjerne bilder, så legger vi de ut i galleriet vårt!

The Daily Prophet ble i forbindelse med bokslippet nevnt i forskjellige aviser i helgen, inkludert Romerikes blad, Aftenposten og lørdagens Budstikka.

Det har også blitt lagt ut flere bilder fra Harry Potter-utstillingen jeg har på jobben, sjekk disse ut her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Mendi sier:

    Jeg så artikkelen med deg i Aftenposten, MissJ.
    Hadde jeg vært binliotekar, vet jeg ikke om jeg hadde klart å vente med boka :/


Legg igjen en kommentar

Valgfritt