I am not worried, Harry. I am with you.

JK: «Fikk aldri fortalt mor om Harry»

Vær obs på at linket artikkel kan avsløre litt av handlingen i ‘Deathly Hallows’.

Wizard News skriver i dag at JK Rowling nylig fortalte i et intervju med Meredith Vieira at en av hennes største sorger i livet, er at hun aldri fikk fortalt sin mor om Harry Potter. JK begynte å skrive på Harry Potter and the Philosopher’s Stone i 1990, men moren hennes døde av multippel sklerose bare noen få måneder etterpå:

Hun fikk aldri vite noe. Hun ville elsket dette, på den måten en mor vil elske å se at hennes barn opplever stor suksess. Hun ville vært med på hver eneste tilstelning jeg deltok på. Hun ville hatt så stor glede av å se hvem jeg møtte og hva jeg har gjort. Jeg angrer så mye på at jeg aldri fortalte henne om dette.

JK fortalte også at morens død har hatt en sterk innvirkning på handlingen i bøkene, og at hun har formet karakterene blant annet etter hvordan de forholder seg til døden.

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt