It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Rowling forfulgt av galning

Den britiske mannen Paul Lomax skal ha trakassert JK Rowling i flere år, ved å bombandere forfatteren og hennes ansatte med brev og telefoner. BBC News skriver at Rowling ble alvorlig bekymret da Lomax i et brev sammenlignet seg selv med forfatteren Kenneth Halliwell, som tok livet av sin kollega Joe Orton med en hammer i 1967, og seretter tok sitt eget liv. Lomax skal ha vært overbevist om at han traff Rowling på en togtur for 17 år siden. Nå har han blitt dømt til å holde seg unna Rowling og hennes ansatte, og han har bedt om unnskyldning for stresset og plagene hans oppførsel har påført dem.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt