The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Rowling i gang med nye bøker

Bare få dager etter at den siste boka om Harry Potter kom ut, er J. K. Rowling nå tilbake på jobb. BBC News kan fortelle at forfatteren i et intervju med avisa USA Today sa at hun nå er i gang med to nye prosjekter, ett for barn og ett for voksne.

Rowling sier at hun antakelig kommer til å droppe den ene boka, noe hun også gjorde da hun startet på Harry Potter and the Philospher’s Stone på 90-tallet. «Det rare er at akkurat det samme skjedde da jeg startet å skrive om Harry,» sier hun. «Jeg skrev to bøker samtidig i ett år før Harry tok over. Den ene kommer til å overta helt underveis, og jeg kommer da til å vite hva som blir min neste greie.»

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt