After all this time? Always.

Ta en Potter-ferie!

Dersom du ikke har brukt opp ferien ennå, og ikke helt vet hva du skal bruke den til, så har Wizardnews reiseruten klar. Nå kan du få med deg mange av stedene som er brukt i filmene, både i England og Skottland. King’s Cross Station er vel kjent for de fleste som har vært i London, men hva med Alnwick Castle? Områdene rundt dette slottet ble brukt i de to første filmene, blant annet i Quidditch-scenene. Blir du kaffetørst i Edinburgh, kan du stoppe innom kafeen Elephant House, der JK Rowling tilbragte mange timer mens hun skrev på de første Harry Potter-bøkene. Mulighetene for Potter-fans er mange! God tur!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • arya sier:

  ja jeg vil dra jeg…vil noen spandere;p

 • Inger sier:

  Desverre.. ganske blakk etter en helg i London nå.. :s Men jeg skal til Edinburg til høsten, så da håper jeg å få med meg litt av hvert! :D

 • HP-fans sier:

  Av overskriften trodde jeg først dumente at vi skulle ta en ferie fra Harry Potter:) Jeg misforsto litt:S Høres ut som en perfekt ferie for oss fans;)

 • HP-Gærning sier:

  Der skal jeg nok ta turen når jeg får sjansen, men er redd det må vente litt … venter på nytt pass !!

 • Heidi sier:

  Var på en lignende ferie i sommer, biltur i Skottland og England! Alnwick castle, Christ Church i Oxford, Glennfinnian-brua, Goathland Station, Glouchester Cathedral, og to cafeer i Edinburgh +enda litt mer! Fantastisk :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt