Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Flaks gjorde Evanna til stjerne

Side2 har i dag en artikkel om forskjellige kjendiser, inkludert Evanna Lynch, som ved ren flaks fikk drømmerollen:

En som trolig ser på seg selv som verdens heldigste jente, er Evanna Lynch. Hun har lenge vært en stor fan av «Harry Potter», og fikk en signert kopi av «Harry Potter og føniksordenen» da boken kom i 2003. Hun har hatt tre katter som er oppkalt etter figurer i «Harry Potter» og har lest bøkene flere ganger.

Da hun var yngre, sendte hun stadig brev til J.K. Rowling. I et av brevene nevnte hun sitt store ønske om å spille i en av filmene, men innså at det var liten sjanse for det.

I januar 2006 ble det holdt en åpen audition i London for å finne jenta som skulle spille Lulla. Filmselskapet hadde lenge lett etter en skuespiller, men de klarte ikke å finne noen. Heldigvis for Lynch, bestemte de seg for å la «vanlige» jenter få prøve seg.

En av de som møtte opp, var Lynch. Det var bare så vidt moren lot henne dra til London, for hun var sikker på at datteren ville bli skuffet. Men den gang ei. Lynch slo ut 15 000 jenter og kapret rollen. Snart starter hun innspillingen av neste «Harry Potter»-film.

Takk for tipset, Clengtan!

Noe som kanskje er litt mindre kjent, er at Evanna ofte frekventerer steder som livejournal, hvor hun er stor beundrer av forskjellige kunstnere som spesialiserer seg på Harry Potter-tegninger.

Her kan du leser om hva som skjedde da Evanna (og Katie Leung) møtte noen ivrige fans, som ville ha henne til å signere en tegning av Luna Lovegood. (Legg merke til jakkemerket Evanna har på seg.)

Ingen av artiklene inneholder spoilere (men ikke les kommentarene som hører til, i tilfelle glipp).

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt