This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Harry Potter oppringt av JK Rowling

78 år gamle Harry Potter fra Bradenton, Florida altså. Her om dagen fikk han nemlig en telefon fra selveste JK Rowling, som fortalte ham at hun ønsker å samle alle de ordentlige Harry Potter’ne til et møte. Møtet vil enten foregå i New York eller London, og JK Rowling betaler selv alle utgifter.

Mannen må nå få seg et nytt pass:

«Jeg ser det for meg», sier han. «Jeg går til tinghuset og forteller dem – jeg trenger et nytt pass, og navnet mitt er Harry Potter.»

Ironisk nok jobbet han i forsvarsdepartementet før han ble pensjonist. Han blir alltid oppringt når det er nye filmer og bøker på trappene, og kona Jan spøker ofte med de som bølleringer og sier at han er «opptatt, ute og flyr».

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt