After all this time? Always.

Harry Potter-urter er ikke bare fantasi

Mandrake, knotgrass, belladonna og monkshood, de er alle kjente ingredienser fra potionstimene til Professor Snape. Men det er faktisk ikke bare i skapene på Hogwarts du kan finne disse plantene, du kan for eksempel ta turen til Utah, USA. Planter har i alle år blitt brukt til mye rart, spørsmålet er bare: Hva er fantasi og hva er virkelighet? Du vil riktignok ikke finne Devil’s Snare eller Gillyweed noe sted siden de (desverre) ikke eksisterer, men læren om forskjellige urter og planter kan være spennende allikevel.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Eline sier:

    Kan dere oversette plante-navnene til de som han norske bruker? Dere trenger ikke å forandre på nyheten, men gidder noen å sende det inn på kommentarer??

  • MsJoplin sier:

    Vi har en engelsk-norsk ordliste i venstre meny, der står også plantenavn.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt