Where your treasure is, there will your heart be also.

Emma Thompsons mor forhekser tyver

Daily Mail skrev i går at moren til Emma Thompson (Professor Trelawney), den også kjente skuespillerinnen Phyllida Law (kjent fra filmer som Peter’s friends og den kommende Miss Potter) har truet med å forhekse tyver som stjal hagestatuer fra henne.

I hagen har det nemlig stått flere hagestatuer av sten, festet til bakken med sterk lim. Det er uklart hvordan tyvene har klart å få de løs, men de oppfordres til å levere de tilbake:

«Vær snill å returnere barnas stenstatuer.. ellers vil det forekomme forhekselser!! Dere har blitt advart!!!» står det nå i vinduet til Phyllida Law, noe naboene tror er inspirert av datteren, som spiller i Harry Potter-filmene.

Ved siden av ordene kan man se to Neighbourhood Watch (nabovakt)- logoer som har blitt endret på slik at det nå er en heks på sopelime i midten av ordene Neighbourhood witch (naboheks), i tillegg til et bilde av noen man tror er Law, kledd ut som en heks med spiss hatt, lang nese og hvitt ansikt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt