It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Potter-spoilere på utrygg grunn

Vi som har lest ferdig Harry Potter and the Deathly Hallows, vet at vi nå må være ekstremt forsiktige når vi snakker med folk som ikke har lest boken, dersom vi ikke har lyst til å løpe veldig fort eller få en særdeles tung bok i hodet. Men det hender at det glipper for noen. Som vi tidligere har skrevet, ble det bråk da en britisk lærer spoilet slutten for sine elever, og det ser ikke ut til at det er lettere for programledere heller. Om folk faktisk gjør dette bevisst eller om de rett og slett forsnakker seg er jo et spørsmål, men vi oppfordrer uansett folk til å tenke før man snakker for tiden. Slutten på Harry Potter-eventyret har jo nesten blitt voktet med blod og liv, og det å spoile slutten for fans som har ventet i årevis kan det fort bli bråk av!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt