Where your treasure is, there will your heart be also.

Lest DH? Hva nå?

Tidligere har boken om Skulduggery Pleasant blitt foreslått. Nå har vi et annet blinkskudd til dere:

~ Septimus Heap ~

Warner Bros skal filmatisere bøkene de hevder vil bli deres «neste Harry Potter-suksess». I likhet med JK Rowling har forfatteren av bøkene, Angie Sage, hatt hovedpersonen Septimus Heap, og verdenen hans, i hodet lenge. Hun visste hva som ville skje med Septimus mot slutten, men ikke hvordan han skulle komme seg dit, eller hvem han ville møte på veien.

Om Magyk:
Septimus Heap, den syvende sønn av en syvende sønn, forsvinner den natten han blir født, og blir erklært død av jordmoren. Samme natt finner barnets far, Silas Heap, et forlatt barn i snøen, en nyfødt jente med fiolette øyne. Familien Heap tar henne inn under sine vinger, kaller henne Jenna og oppdrar henne som sin egen. Men hvem er denne mystiske jenta, og hva skjedde egentlig med deres elskede sønn, Septimus?

Den første boken kommer på norsk i høst, men dere som ikke vil vente så lenge, kan kjøpe den allerede nå. Dersom dere bruker linken i reklamen nederst på siden, støtter dere i tillegg The Daily Prophet.

Undertegnende har allerede sikret seg et eksemplar.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mona sier:

  Hørtes ganske interessant ut egentlig»

 • *H* sier:

  Jeg har hørt om en bokserie som visstnok holder på å bli kjempepopulær. Til nå har det kommet tre stk., men bare to av dem har kommet til Norge. Jeg tror det var 5 stk. som skulle komme totalt Den første boken heter Twilight og den andre tror jeg heter New Moon. Handler om vampyrer og er skrevet Stephanie Meyer.

 • MsJoplin sier:

  Jepp, jeg har lest de to første og de er FANTASTISKE. Og grunnen til at også disse (eller den første hvertfall) er lagt til i reklamen nederst på siden.

 • Alex sier:

  Det hørtes suprt ut;-)
  Lest boka ferdig, den var dødsBRA!!!!!!!!

 • Skumring sier:

  Yep, Stephenie Myer skriver fantastiske bøker! Bok nummer tre, Eclipse, kom ut i USA på onsdag. Må bestilles ifra USA. Kun den første boken er blitt oversatt til norsk så langt.

 • Hawkoon sier:

  Septimus Heap = GENIALT! kjøpe første boka for to tår siden i london og koste meg i hel. Flyte er også bra. har ikke lest den tredje enda, hadde ikke mer plass i sekken da vi var i england:(
  OBS!
  Serien er kanskje beregnet på et litt yngre publikum enn de som leser harry potter. Selv er jeg nettopp fylt 15 å følte at jeg ble litt gammel da jeg leste Flyte ..

 • MsJoplin sier:

  Eclipse kan også kjøpes gjennom haugenbok.no *bestille*


Legg igjen en kommentar

Valgfritt