This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Williams kanskje tilbake i HP7

På en forelesning i USA for ikke lenge siden, ble tidligere Harry Potter -komponist, John Williams spurt om han ville komponere musikken til den siste HP-filmen, skriver Mugglenet. Han svarte at han var svært savnet i film 4 og 5 (ikke for å tvile på Doyle eller Hooper sin fantastiske jobb), og sa etterpå at tror han vil komme tilbake i den siste filmen, og at han håper det selv.

Nicholas Hooper, som komponerte Ootp, har tidligere blitt bekreftet som komponist i kommende Harry Potter and the Half-Blood Prince.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Humlesnurr sier:

  Jeg tror at hvis Warner Bros. lar David Yates regissere DH, så vil han fortsatt samarbeide med sin faste komponist Nicholas Hooper med musikken. Men hvis en annen regissør kommer inn tror jeg han vil bytte ut Hooper til en ny komponist, eller kanskje Williams og Doyle. Uansett om musikken til OotP ikke har med den klassiske HP-musikken, så hører du at Hooper er fan av williams fordi musikken ligner litt. Doyle derimot ordnet HELT ny musikk, men den var også helt perfekt, spesielt det mystiske preget. Jeg syns alle har vært like flinke og håper en av de tre lager musikken til DH!

 • MsJoplin sier:

  Gikk det ikke rykter om at Chris Columbus vil tilbake i DH?

 • Humlesnurr sier:

  Nja, jeg er ikke sikker på om jeg vil ha tilbake Chris Colombus. Han var mest tro mot bøkene og fikk til denne HP-stemningen og greie handlinger, men han hadde da til gjengjeld de korteste og letteste bøkene å filmatisere. jeg tror ikke han har helt det som skal til for å regissere DH. De siste bøkene har flere følelser og er mer psykologisk skummel; dette klarte regissørene å få fram på de to siste filmene og det tror jeg ikke Colombus er like flink til. Gikk det ikke rykter om at også Alfonso Quaron ville komme tilbake til DH? Men jeg tror det er lenge siden han sa det…

 • Humlesnurr sier:

  …Men hvis Colombus returnerer henter han sikkert Williams til å lage musikken. Yeah!;)

 • Hawkoon sier:

  Eller hva med 3 timer Curáon og Williams? Aaaah… det hadde vært PERFEKT…

 • HP-Gærning sier:

  Jeg likte musikken til den femte, men egentlig har jeg likt musikken til alle filmene. Du vet, den spesielle Harry Potter musikken :D

 • [...] langt tilbake som i 2007 begynte ryktene å svirre om John Williams og hans “Hedwigs theme” kanskje skulle vende tilbake i film 7. I et [...]


Legg igjen en kommentar

Valgfritt