This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

OotP på DVD fra 28. november

I sin salgspresentasjon for oktober-desember 2007, forteller Sandrew Metronome at Order of the Phoenix vil være i salg fra 28. november.

I presentasjonen følger det også med bilder (1, 2), men de påpeker også at coveret på DVD-en ikke er bestemt ennå, slik at det ikke nødvendigvis er slik den vil se ut når dere får den i hende.

Mugglenet har en oversikt over hva som vil befinne seg på DVD-en, sjekk det ut her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • HP-Gærning sier:

  Den MÅ jeg kjøpe. Men trodde den skulle komme litt før … ??

 • Mithril sier:

  Oooh! Det var kult cover :D Gleder meg til den kommer! Står det «Fønixordenen» på den ene versjonen??

 • Stine sier:

  Gleder meg;D
  Jeg tenkte jeg skulle spare litt peng å kjøpe den og heller ønske den i julegave;D Må jo få den av noen om jeg sier det til alle;))
  Har jo sett filmen så vet jo hva som skjer, men det er jo gøy å se om og om igjen;P Og ekstramateriale:))

 • Romilda Vane sier:

  Gleede seg!

 • Snapefan sier:

  Gleder meg!!! håper det blir mye spennende bakgrunnsmateriale. Filmen var kort, men ganske bra (ble bedre og bedre for hver gang jeg så den) tiltross for noen irriterende kuttinger – Hvor ble det av alle hendelsene i mysterieavdelingen????? – venter i spenning ; )

  (min ønskedrøm angående dvd`en er en utvidet film (som i ringensherre) – tviler på det går i oppfyllelse)

 • Hawkoon sier:

  HP-gærning :

  De slepper den selvsagt rett fr desember slik at den kan hamstres av barneforeldre til jul, og ikke bare selges til den vanlige fansen om høsten.

  Anyway, Glede seg!

 • HP-Gærning sier:

  Ok :) Men gleder meg! Har alltid likt å se ekstra materiale og «behind the scenes» og intervjuer med skuespillerne :D

 • Gabrielle sier:

  Den skal jeg kjøpe.
  *glede seg*Yey!

 • Slettde scener til OotP sier:

  Har dere ikke fått med dere hvilke slettede scener som er med i filmen? Jeg har visst dette lenge takket være tlc, mugglenet osv. og bare ventet med at nyheten skulle komme her. sjekk de sidene hvis dere vil vite det:D Jeg syns det virket skuffende… Bare *spoiler* 10 minutter med slettede scener! Sa ikke Yates at han måtte kutte en film på over tre timer? Jaja, gleder meg likevel til dvd-en og ekstra:)

 • Snapefan sier:

  Ja, jeg har og sett oversikten for en stund tilbake. hvis det er riktig virker skuffene. jeg hadde også forventet mer . (man har jo boka hvis det blir for skuffende)

 • MsJoplin sier:

  Vi har (og er) massivt underbemannet her for øyeblikket, og får kun tatt det aller viktigste av nyheter. Dersom det er noe dere syns vi bør skrive om, klikk på tipsknappen under innleggene og si ifra.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt