God Rest Ye, Merry Hippogriffs.

Dan håper HBP blir beste film hittils

Daniel Radcliffe sa nylig i et intervju at han håper den kommende filmen, Harry Potter and the Half-Blood Prince, blir den beste filmen hittils. Han kommer imidlertid ikke til å spille seg gjennom filmen på gammel vane:

«Det er den verste tingen jeg kunne ha gjort. Nå har jeg gjort dette siden 2000, tror jeg, og det er 7 år av livet mitt. Når vi er ferdige vil det bli ca 10-11 år, altså halvparten av livet mitt. [...] Jeg skal ikke spille av gammel vane. Jeg har investert så mye. Alle sammen har lyst til å gjøre denne filmen bedre enn den forrige.»

Dan forteller også at han ikke er overrasket over hvordan Harry Potter and the Deathly Hallows endte, han hadde nemlig en viss anelse på forhånd.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Mona sier:

  Håper den blir bedre enn den forrige, likte ikke den!

 • HP-Gærning sier:

  Likte den femte, men tror den sjette kan bli bedre.

 • Lotte sier:

  HBP kommer nok til å bli bedre enn den forrige, håper jeg da :P Den femte var litt surrete, men bra ! :D

 • Stine sier:

  Håper jeg å;)

 • snapefan sier:

  5 var ganske bra likte store deler, men synes det var kuttet for mye. De kunne godt ha laget den mørkere etter min smak. Håper 6′ ren blir bedre. Mye kommer ann på manus og hvor mye som blir kuttet.

 • Emma fan sier:

  Enig

 • Alex sier:

  Jeg håper den blir en kjempe sukeses, men dessverre så tviler jeg, fordi det er mye som skulle vært med i film 3 ,4,5 som skulle ha vært MED. men men

  Men jg får krysse fingrene og håpe at det blir en suksess, men bøkene er best!!
  Men jeg håper for gudskyld at de kommer til å bruke han som spilte Tom Riddle i mysterikammeret fordi ellers så blir filmen helt mongo hvis en annen dukker opp som tom riddle og at Fleur kommer for hun er viktig, og de eldste brødrene til ronny.

  P.s, den HP- filmen som skuffa meg mest var mysterikammeret, på grunn av kammeret, i boka sto det at det var strørre og en sånn katedral kirke rom, og det var et stort statue som skulle forestille salazar Slytrerin og ved føttene der skulle Ginney weasley ligge. Men laga det rommet som vi ser på filmen og sier de ikke hadde budsjett til det, vel, ringens herre brukte masse effekter og modeller lix, hvorfor ikke ha gjort det samma da?? og i film 3 var helt idiotisk, plutselig er prylepilen utenfor skolens område når i boka er den innenfor skolensområde,får vite åssen Lilly og james potter døde, og desperantene, æææ? hvor i boka sto det aT de kunne fly?? de glir og kan ikke fly, men men, og det dummeste var den lille ekle hodet på fnattbussen…

  så det jeg sier er, hvis 6 filmen er ikke no bra, så gidder jg nok ikke se den siste

 • Thomas sier:

  Det blir ein knal bra film ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt