Remember my last, Petunia.

Dan som australier

Dersom du trodde at alle australere snakker på samme måte, da har du tatt grundig feil. Daniel Radcliffe måtte lære seg å snakke den sør-australske dialekten for sin rolle i filmen December Boys. Han trodde også at det ikke var noen forskjell i de forskjellige områdene, men fikk erfare at det ikke var riktig:

Det er en dialekt som er enkel å karikere, men vanskelig å gjøre riktig. Vi filmet i Adelaide i Australia, og mange personer har sagt til meg: ‘Å, det er dialekten fra Adelaide’. Selv klarer jeg ikke å høre forskjell på dialekten fra Adelaide i forhold til dialekten fra Sydney, Melbourne eller Brisbane. Men det kan de i Australia. Så forhåpentligvis klarer jeg dette bra.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt