Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

Alle vil til Hogwarts

Nå som et nytt skoleår er i gang, er det forhåpentligvis mange som har kommet inn på de skolene de ønsket. Men dersom du kunne velge mellom skoler fra filmer, hvilken skole ville du valgt da? Du ville valgt Hogwarts, sier du? Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry er nemlig kåret til den mest populære skolen blant filmelskerne. I en avstemming utført av filmportalen www.pearlanddean.com, fikk trollmannsskolen hele 38 % av de 3000 stemmene som kom inn. Andre skoler som var med i kåringen, var blant annet Rydell High School fra Grease og South Park Elementary fra serien South Park. Undertegnede er fortsatt veldig, veldig lei seg for at hun aldri fikk noen ugle med innkallelse til en magisk skoletid…

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt