It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Vi minnes Richard Harris

Den fantastiske skuespilleren Richard Harris skulle ha fylt 77 år den 1.oktober. For Harry Potter-fans er han best kjent som Albus Dumbledore, rektor på Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Harris ville egentlig ikke ta rollen som Dumbledore, men etter at barnebarnet hans truet med «å aldri snakke til ham igjen dersom han ikke gjorde det», tok han rollen. Han spilte den koselige rektoren i de to første filmene, Harry Potter and the Philosopher’s Stone og Harry Potter and the Chamber of Secrets. Wizard News skrev i 2002 noen fantastisk vakre minneord, og jeg vil også gjengi et sitat de hentet fra Albus Dumbledore:

To the well-organized mind, death is but the next great adventure.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Lotte sier:

  Jeg må si at han var den beste av de to Humlesnurrene vi har hatt .. han var så rolig, og akkurat den jg forestilte meg i bøkene ! Gratulerer såå myye med dagen .. :D :D
  Du er SUPER !!

 • lene sier:

  Ja, jeg syntes og han var best! Savner han..:(

 • Gabrielle sier:

  Ja.
  Han var den beste,og jeg savner ham..=,

 • Mendi sier:

  Jeg savner ham og, bedre rolig og stille Humlesnurr skal man lete lenge etter…

 • HP-Gærning sier:

  Ja, han var den beste, mye roligere og klokere enn han som er nå … Savner ham …

 • snapefan sier:

  Han var en god skuespiller :)
  (…men jeg liker Gambon mye bedre som Humlesnurr i allefall slik han spilte i fangen fra Askaban – slik ser jeg mere for meg denne karraktern(men de to siste filmene kan jeg være enig i kan diskuteres). Jeg synes Harris var litt stiv i rollen som Humlesnurr.)

 • Ginny sier:

  Han var flinkest:).. Han var sånn jeg trodde han skulle være fra bøkene..Alltid når jeg leser Hulmesnurr tenker jeg på at han ser ut som Harris:).. Gratulerer:D

 • Alex sier:

  Jeg husker som det skulle vært igår, at mamma fortalte meg at Harris var død.
  det var som verden raste, hallo, dette her er jo albus, han harris kan`ke dø! hvem skal spille humlesnur nå??
  Og det verste er at han fikk aldri sett mysteriakammeret :-(
  Og etter at han døde syns jeg at han som spiller humlesnur nå kan ikke måle seg med harris, han hadde lix glimtet i øyet… hvis du skjønner….
  men men…
  R.I.P R.Harris
  Den ekte Albus Dombledor in my eyes


Legg igjen en kommentar

Valgfritt