The last enemy that shall be destroyed is death.

Nye bokauksjoner!

Auksjonsfirmaet Christie’s i London skal på torsdag auksjonere bort sjeldne utgaver av Harry Potter-bøker. Den ene boken er en førsteutgave av Harry Potter and the Philosopher’s Stone, signert «Joanne Rowling». Denne boken er forventet å oppnå en pris på cirka 12,000 pund, eller rundt 133,000 norske kroner. Den andre boken, også en utgave av Harry Potter and the Philosopher’s Stone, har en trykkfeil i seg. Istedenfor «JK Rowling» står det «JA Rowling» på tittelsiden. Dette eksemplaret er forventet å innbringe rundt 4000 pund, noe som tilsvarer cirka 44,300 norske kroner. To andre Harry Potter-bøker skal også under hammeren, disse er signert til «Ella» av Rowling.

Takk til Wizard News for tipset!

NB! Spoilere kan forekomme i kommentarene!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt