After all this time? Always.

Samler du på kosedyr?

Hvis du har en forkjærlighet for myke kosebamser og er Harry Potter-fan, da må den nye plysj-kolleksjonen fra leketøysprodusenten FAO Schwarz være noe for deg! Her kan du kjøpe nusselige, myke utgaver av blant annet kjempeedderkoppen Aragog, den trehodete hunden Fluffy, en Hungarian Horntail eller Fawkes. I tillegg til disse dyrene, har de også et stort utvalg av figurer, klær og andre samlerobjekter. Bare vær oppmerksom på at noen av varene er litt dyre, så sjekk nøye før du bestiller!

Takk til TLC for tipset!

NB! Spoilere kan forekomme i kommentarene!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Martin sier:

    Sa du «litt dyre»? Retting: Veldig dyre (12.000 kroner for et KOSEDYR!)
    :O

  • Vampyren sier:

    Den største var jo omlag 4 meter lang da, så kanskje ikke så rart XD Selv om jeg må si meg enig i at det var *litt* stive priser… De var veldig fine, though!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt