I am not worried, Harry. I am with you.

Innspillingen av HBP er i gang!

Så da er det bare å starte nedtellingen til november 2008! I byen Lacock i Wiltshire er innbyggerne i ekstase, for i natt startet innspillingen av Harry Potter and the Half-Blood Prince. Crewet har allerede vært på plass i noen dager, og i motsetning til forrige innspilling, har de ifølge Jean Sheard vært både åpne og imøtekommende mot lokalbefolkningen:

Forrige gang Warner Bros var her og filmet, var de veldig hemmelighetsfulle, det var veldig skuffende. Men denne gangen har de vært så ærlige og åpne, jeg kan ikke få fullrost crewet høyt nok.

Folkene i Harry Potter-apparatet har allerede ordnet med steder der scenene skal filmes, og noen av husene har allerede blitt malt mørke i forbindelse med noen Death Eater-scener. Folk har også fått delt ut blendegardiner, for å forhindre at lys skal sveipe inn i husene deres om natten. Sheard, som driver det lokale bakeriet, håper at noen av stjernene vil droppe innom for å kjøpe noen godsaker:

Vi er alle veldig spente, og kan nesten ikke vente til stjernene kommer for å filme. [...] Jeg har sørget for å ha ekstra med kaker og godt her til crewet som er innom hver morgen, og jeg håper at selveste Harry Potter kommer innom for å kjøpe en av kakene mine.

The Leaky Cauldron har vært i Lacock og sett seg rundt og snakket litt med folkene fra Warner Bros, og bildene de tok kan sees her.

Takk til Wizard News for tipset!

NB! Spoilere kan forekomme i kommentarene!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt